f
Nurul Syafiqah's Blog



My Own Storys :)

About Me (Syafiqah)


FollowDashboard


Pendakwah bebas yang Pikah minat ! :)
Friday, May 25, 2012 ? 0 Atashinchi ?
-
-
Assalamualaikum . Happy holidays erh dekat budak sekolah and cikgu semuaaa :) cuti ni korang pegi mane ? *reply dekat kotak chat* . Pikah maybe pergi KL hihi tak sabar ni :D kalau lha kan tak pergi mane mane pun kan ? Pikah dudok rumah Atok Pikah ni rutin harian Pikah ialah ---> makan , minum , tido , mandi , twitter , facebook  , then kluar lepakk dekat sungai pinang tu . Perghh cantik bhaaii air sungai dia :)

Now Pikah dah mula nak try berubah :) sekarang ni Pikah tengah minat *Aisyah Shakirah* sebab dia comel sangt sangt sangt dan sangt ! hihi banyak gila sangt Pikah kan ? xD Pikah mula start fikir nak berubah lepas tengok video Mr All The Shared dekat Youtube . Kalau korang nak tengok try lha search ! mesti ada punyee :)

Lepas tengok keSEMUA video diorang mesti ada gerak hati sikit nak berubah . Seriously tak bosan langsong tengok video diorang , fuhhh ~ lawaakk , menarik , tertarik kau memang deboom ! xD haha tengok jadi lagu teros :P . Group Mr All The Shared ni diorang mnyampaikan dakwah dengan jelas . Tapi kalau Pikah lha kan ? dengar ceramah dekat masjid dengan orang ramai , seriously terasa sangt sangt! BOSAN . Tapii bila tengok video diorang ? sumpah tak penah bosan langsong . Sesaat seminute pon tak penah! diorang the best !

And and . Aisyah Shakirah pon ada buat video jugak , video dia pon best . Hehehe oke Pikah jadi fans diorang because tak lama lagii diorang mesti jadi retiss . insyaAllah diorang berjaye dengan apa yang diorang usahakan untuk mnyedarkan umat Islam yang dah lama leka dengan dunia sampai tak ingt kepada Allah . Maybe sampai sini ja kot ? kbyeeee :-* Assalamualaikumm ! :)


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

}